Grafike iz serije “Gradovi”

Potpisani printovi sa motivima Beograda, Novog Sada, Beča, Londona, Čikaga i Njujorka!

 

Potrebno je oko šest meseci rada na stvaranju originalne slike grada. Upotrebom najsavremenijeg profesionalnog Canon plotera (PRO4000) Wolf Art proizvodi printove na osnovu Vukovih slika. Printovi su  izvedeni na Canon i Hahnemühle materijalima, prilikom čega su korišćene originalne Canon boje, na pigmentnoj bazi. Ovi materijali namenjeni se upravo za izdradu umetničkih printova galerijskog kvaliteta, u svetu umetnosti su poznatih pod terminom giclée (žikle). Posebna pažnja posvećena je dizajnu pakovanja, koji osigurava bezbedan transport i prati vizuelni identitet Wolf Arta. Uz svaku grafiku priložena je crno-bela verzija slike na kojoj su, na engleskom jeziku, nabrojani svi naslikani objekti, pa se grafika može koristiti i kao turistički vodič.

Ovde možete naći sve informacije o veličinama i cenama Wolf Art printova.

Za kupovinu i pitanja pišite nam na imejl adresu: kontakt@vukvuckovic.com 

Vaš print možete kupiti odmah, putem internet prodavnice wolfart.studio

*Na teritoriji Srbije plaćanje se vrši pouzećem u dinarima i dostava je besplatna. Porudžbine šaljemo Post Ekspress-om, rok isporuke 1 – 5 radnih dana.

**Za inostranstvo, vrši se doplata poštanskih usluga. Rok isporuke je između 3 i 15 radnih dana.

 

WIEN

Wien by Vuk Vuckovic - Wolf, 2018

 

pogledajte galeriju:

 

BEOGRAD

 

pogledajte galeriju:

 

 

NOVI SAD

Novi Sad ,215 x 150 cm, uljane boje na platnu 2016. Vuk Vučković

 

Pogledajte galeriju:

 

 

LONDON

 

 

pogledajte galeriju:

 

 

CHICAGO

 

pogledajte galeriju:

 

 

NEW YORK CITY

 

Pogledajte galeriju:

 

 

 Formati i cene

 

Wolf Art printovi, podeljeni su u dve kategorije:

LIMITED EDITION – Za kolekcionare i ljubitelje umetnosti dizajnirani su potpisani i numerisani printovi vrhunskog kvaliteta i ograničenog tiraža. Ovi printovi izvedeni su na Canon i Hahnemühle papirima i platnima. Reč je o  materijalima, koji su namenjeni upravo za izradu umetničkih reprodukcija vrhunskog kvaliteta. U kombinaciji sa upotrebom originalnih Canon LUCIA PRO pigmentnim mastilima, dobija se dugovečan print koji neće bledeti niti menjati boju. U ponudi se nalaze 3 formata: 70 x 50 cm, 100 x 70 i 140 x 100 cm. Svaki print ove edicije sadrži svojeručni potpis umetnika. Uz njih se dobija i sertifikat autentičnosti kao garancija originalnosti i kvaliteta.

GIFT EDITION – posebna linija printova, specijalnog pakovanja i manjeg formata, namenjena je svima koji su u potrazi za poklonom koji predstavlja simbol jednog grada. Ovi printovi se kvalitetom ne razlikuju od limited edition-a, ali njihova serija nije ograničena, manjeg su formata, i sadrže digitalni potpis umetnika. Takođe, uz njih se ne dobija sertifikat o autentičnosti, ali svakako dolaze u veoma zanimljivom, šarenom pakovanju i uz specijalnu mapu na kojoj su nabrojani i objašnjeni svi naslikani objekti.

FOTO-TAPET – Specijalna ponuda!!! Ukoliko želite da neki od gradova bude postavljen preko celog zida Vaše prostorije, kontaktirajte nas putem imejl adrese: kontakt@vukvuckovic.com, rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.

 

Veličina papira i platna

Prilikom odabira dimenzije papira vodili smo se svetski prihvaćenim ISO standardom (International Organization for Standardization).  Naše grafike se izrađene se u A i B formatima,  ISO sistema.

Praćenje ovog standarda formata omogućava našim kupcima iz inostranstva da lakše ponesu svoju grafiku sa sobom bezbedno umotanu u tubu, a zatim da je u svojoj zemlji sami urame birajući neki od standardnih ramova.

 

 

XL  B0     140 x 100 cm     55.1 x 39.4 in                       tuba  115 x 10 cm, 1350 gr

L     B1     100 x 70 cm        39.4 x 27.5 in                      tuba 85 x 10 cm, canvas 850 gr, papir 700 gr

M   B2      70 x 50 cm         27.5 x 19.7 in                       tuba 65 x 7 cm, 310 gr

S     A3      42 x 29.7 cm      16.5 x 11.7 in                       tuba 35 x 7 cm, 180 gr

 

*Napominjemo da se kod printova na papiru dimenzije odnose na veličinu samog papira, dok je print nešto manji  pošto postoji bela bordura (paspartu).

Kod printova na platnu, dimenzija se odnosi na veličinu samog printa. Kod neuramljenih printova dimenzija platna je za po 5 cm veća sa svake strane kako bi mogli biti zategnuti na unutrašnji ram.

 

Želite uramljen print?

Wolf Art print možete kupiti uramljen. Sve formate iz limited edition serije uramljujemo u kvalitetne, drvene ramove.

Printovi su uramljeni u bele drvene ramove.

 

Uramljeni print na platnu (Novi Sad 50 x 70 cm)

 

  • Printovi su uramljeni od strane profesionalaca.
  • Printovi na papiru uramljeni su ispod stakla, beli parspartu je sama boja papira.
  • Printove na platnu zatežemo na blind ram, nakon čega ih stavljamo u fine, kutijaste ramove, bez upotrebe stakla. (ovi ramovi nisu čisto beli, već se blago nazire boja i tekstura drveta)
  • Dostavu uramljenih printova vršimo samo na teritoriji Srbije.
  • Uramljeni printovi spremni su da odmah budu okačeni na zid.
  • Uramljeni printovi su upakovani u specijalno dizajnirane kutije koje osiguravaju bezbedan transport.

 

Pakovanja

 

Posebna pažnja posvećena je dizajnu pakovanja koji osigurava bezbedan transport i prati vizuelni identitet Wolf Arta. Uz svaki print priložena je crno-bela verzija slike na kojoj su na engleskom jeziku nabrojani svi objekti koji se vide na slici, tako da se mapa može koristiti i kao turistički vodič.

 

Wolf Art sertifikat o autentičnosti

šta se nalazi unutar pakovanja

 

Uz svaku grafiku dobijate katalog sa numerisanim objektima

Uz svaku grafiku dobijate katalog sa numerisanim objektima

 

Uz svaki limited edition print dobija se sertifikat o autentičnosti.

IMG_3087

sertifikat originalnosti

 

Neuramljani printovi na Vašu adresu stižu bezbedno i pažljivo umotani, zapakovani u čvrste kartonske tube.

Wolf Art tube

 

Wolf Art printovi stigli su na sve strane sveta. Šaljemo ih Post Express-om na Vašu kućnu adresu!

*Prilikom prenosa naših PRINTOVA preko granice kao dokaz da je reč o printu, a ne originalnom umetničkom delu, dovoljno je priložiti sertifikat koji se dobija uz svaki naš print iz LIMITED edicije. Sertifikat je potpisan od strane umetnika i sadrži sve informacije o načinu na koji je print izveden.

*Ukoliko naš print kupujete iz inostranstva, u zavisnosti od zemlje iz koje naručujete mogu biti naplaćeni dodatni porezi od strane te zemlje koji nisu uključeni u cenu na sajtu i nad kojima Wolf Art nema kontrolu.

Za sve porudžbine, komentare i pitanja obratite nam se popunjavanjem ovog formulara:

 

An error occurred. Message not sent.
pošalji